Uw persoonlijk leiderschap centraal

Als schoolleider bent u de spil van uw school: uw drijvende kracht is de aanjager van innovatie op uw school. Samen met uw team maakt u het verschil voor uw leerlingen, zodat zij met hun talenten de toekomst kunnen maken. Op de Nationale Schoolleiders Top staat uw persoonlijk leiderschap centraal. Leiderschap dat u samen met uw team vormgeeft om de ambities voor uw school te maken.

De Nationale Schoolleiders Top is bedoeld voor alle (aankomende) schoolleiders, team- en afdelingsleiders in het voortgezet onderwijs. De NST VO is de plek waar u aan de slag gaat met uw eigen schoolpraktijk: Wat heeft u nodig om, samen met uw team, de volgende stap voor uw school te realiseren?

In het brede aanbod van sessies delen collega-schoolleiders, experts uit het werkveld en CEO’s uit bedrijfsleven, cultuur en sport inspiratie en concrete voorbeelden hoe u uw leiderschap verder kunt ontwikkelen. De eerdere edities van de NST VO kregen van deelnemers gemiddeld een 8,4.

Klik hier voor het complete programma en de drie centrale thema's.

Ga tijdens de NST VO onder meer in gesprek met Dick Boer (CEO Ahold Delhaize), Bianca Tetteroo (Lid Raad van Bestuur Achmea), Paul Rosenmöller (Voorzitter VO-raad) en schoolleiders Flint van der Gronden (Anna van Rijn College), Jasmijn Kester (Vathorst College Amersfoort) en Ronald Schaefer (Corlaer College Nijkerk).

Lees meer over deze en andere sprekers op de Sprekerspagina.

 

Aankomend schoolleiders

U kunt vanuit uw school een aankomend schoolleider meenemen, voor wie u denkt dat de Top een belangrijke stap in zijn of haar ontwikkeling kan zijn. Meld hem/haar hier aan.