Programma

Van, voor en door schoolleiders: schoolleider-dagvoorzitters geven de plenaire aftrap met daarin onder meer: best-practices van collega-schoolleiders en leidinggevenden uit bedrijfsleven, cultuur en sport, de Schoolleidersagenda: hoe goed schoolleiderschap er in de toekomst uitziet en wat daar voor nodig is.

Het programma in vogelvlucht

08.45 - 10.00 uur Inloop en registratie
10.00 - 10.30 uur Plenair programma
11.00 - 13.00 uur * Ronde 1 Tafelsessies
  * Ronde 1 Schoolleiders Parade
13.00 - 14.00 uur Netwerklunch
14.00 - 16.00 uur * Ronde 2 Tafelsessies
  * Ronde 2 Schoolleiders Parade
16.15 - 16.45 uur Dagafsluiting door cabaretier Jan Jaap van der Wal
16.45 - 18.00 uur Borrel

 

In het paradeprogramma delen wetenschappers, specialisten en collega-schoolleiders hun best-practices in interactieve workshops en nieuwe inzichten in expertmeetings. 

Parallel aan het paradeprogramma gaat u met elkaar aan de slag tijdens de tafelsessies. Centraal staat het uitwisselen van best practices en ideeën. In een afwisselend programma, mede gevormd in samenwerking met het brede netwerk van aanjagers uit cultuur, bedrijfsleven en sport van NL2025, wordt u uitgedaagd om tot oplossingen te komen voor uw persoonlijke ambities en uitdagingen. De opbrengst is een praktisch actieplan waarmee u aan de slag kunt na afloop van de Top.

Op het centrale VO-plein is alle ruimte voor netwerken en een goede kop koffie collega-deelnemers de partners van de Top.

U kunt tijdens de NST VO in gesprek met onder meer Dick Boer (CEO Ahold Delhaize), Bianca Tetteroo (Lid Raad van Bestuur Achmea), Paul Rosenmöller (Voorzitter VO-raad) en schoolleiders Flint van der Gronden (Anna van Rijn College), Jasmijn Kester (Vathorst College Amersfoort) en Ronald Schaefer (Corlaer College Nijkerk). 

Lees meer over deze en andere sprekers op de Sprekerspagina.