‚ÄčTestimonials

 

 

Minister President Mark Rutte

"Vanuit mijn eigen ervaring als docent weet ik hoe belangrijk het werk van een schoolleider hierin is. Schoolleiders zijn cruciaal, het is de belangrijkste baan van Nederland. Ze kunnen het verschil maken tussen slecht en goed en tussen goed en excellent onderwijs."

 
 

Cathelijne Broers, directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam

"Wij willen allemaal vanuit onze eigen, individuele bevlogenheid de schoolleiders inspireren en zelf natuurlijk ook geinspireerd worden door de verhalen en drive van de schoolleiders. Samen zetten we ons in voor excellent onderwijs."

 
 

Daniel Ropers, CEO Springer, voormalig CEO Bol.com

"Bij de schoolleiders zit zoveel inspiratie. Hun startopstelling is veel moeilijker dan met een bedrijf, ze hebben te maken met veel meer beperkende externe randvoorwaarden. En toch zijn er zo ontzettend veel gave ideeën en initiatieven. Dat is heel indrukwekkend. Mijn tip is dan ook: deel die ervaring met elkaar. En de Nationale Schoolleiders Top is daarvoor fantastisch!"

 
 

Flint van de Gronden, schoolleider Anna van Rijn College

"Stel jezelf de vraag: Waarom doe je iets? Wat is het belang voor collega's hierbij? Je begint klein, met vragen stellen en gesprekken. Je eindigt groot, door doorslaggevend en beslissend te zijn en daar honderd procent achter te staan."

 
 

Paul Rosenmoller, voorzitter VO-raad

"Schoolleiders kunnen daarbij veel van elkaar en van andere leidinggevenden leren. Dat is ook dé gedachte achter de Nationale Schoolleiders Top. Georganiseerd door schoolleiders zelf en met veel ruimte om te leren, ook van leidinggevenden van buiten het onderwijs."

 
‚Äč  

Benedict Hamans, rector Stedelijk Gymnasium Schiedam

"We inspireren elkaar en we worden geïnspireerd door leidinggevenden van buiten het onderwijs. Ik hoop jullie daar allemaal te zien!"

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat het NST VO u kan bieden? Lees ter inspiratie het e-magazine van de Nationale Schoolleiders Top 2016 en het e-magazine van de Nationale Schoolleiders Top 2015.